Ingredientai:
2 dalys SAPINCA
1 dalis tekilos
1 dalis šviežių žaliosios citrinos sulčių
1 dalis apelsinų sulčių
Druska stiklinės kraštui apibarstyti
Žaliosios citrinos skiltelė papuošimui (nebūtina)
Instrukcijos:
Atšaldytos margaritos taurės kraštą apibarstykite druska. Užpildykite kokteilių plaktuvą ledu ir įpilkite Sapinca, tekilą, žaliosios citrinos ir apelsinų sultis. Gerai suplakite ir nukoškite į paruoštą stiklinę. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele ir patiekite.
2 dalys SAPINCA
1 dalis tekilos
1 dalis šviežių žaliosios citrinos sulčių
1 dalis apelsinų sulčių
Druska stiklinės kraštui apibarstyti
Žaliosios citrinos skiltelė papuošimui (nebūtina)
Instrukcijos:
Atšaldytos margaritos taurės kraštą apibarstykite druska. Užpildykite kokteilių plaktuvą ledu ir įpilkite Sapinca, tekilą, žaliosios citrinos ir apelsinų sultis. Gerai suplakite ir nukoškite į paruoštą stiklinę. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele ir patiekite.